Zwembad Molenallee Loenen

Zwembad Molenallee Loenen

Molenallee 3 – 7371 EA Loenen

Openluchtzwembad Molenallee heeft veel te bieden. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar de ouders dichtbij zicht hebben op hun kinderen. De kleintjes kunnen naar hartenlust spetteren en spelen. Daarnaast is er een groot instructiebad waarbij een grote glijbaan zorgt voor volop vertier voor de jeugd.
Het Loenens bad beschikt ook over een diep 25 meter bad met een duikplank. Om u als bezoeker volop te laten genieten van de zon is er een grote lig- en speelweide. Ook voor de jeugd is er van alles te doen zoals sport en spel: voetbal, volleybal, tafeltennis, zandbak, springkussen etc. Het zwembad heeft ook een winkeltje waar ijs, snoep, koffie/thee, frisdrank en snacks te koop zijn.

Duurzaam
Het zwembad wordt duurzaam verwarmd door de zon. Een veld van 36 zonnecollectoren zorgt ervoor dat bij mooi weer het water sneller verwarmd wordt tot een aangename temperatuur.
Het zwembad is in bezit het keurmerk “Veilig en Schoon”.

Tarieven en openingstijden kunt u vinden op de website

Bereikbaarheid:
Het zwembad aan de Molenallee is goed bereikbaar per auto en per fiets. Bij het bad zijn voldoende mogelijkheden om gratis de auto te parkeren en de fietsen te stallen.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud