Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u voor een lang of kort verblijf in Loenen zijn? Loenen biedt veel overnachtingsmogelijkheden. 
Midden in het dorp vindt u Hotel restaurant “de Loenermark”, met een aantal kamers.  Kiest u liever voor Bed & Breakfast dan is er keuze genoeg. U kunt naar B&B de Oldenhof en B&B De 4 Seizoenen, maar ook B&B het Bakhuis en B&B Oud-Zilven liggen op een fraaie locatie en tenslotte is er ook B&B De Loenense Bossen.

zegenoord

Kamperen in Loenen
Met de caravan of tent hebt u verschillende keuzes. Heeft u kinderen en wilt u graag in het dorp verblijven? Dan is Camping “ de Marshoeve” een goede optie. U loopt zo naar de supermarkt of huurt een fiets in het dorp. Ook de diverse gezellige cafeetjes zijn om de hoek. Wilt u lekker bij het bos verblijven, maar moet er ook voldoende speelgelegenheid zijn voor de kinderen? Kies dan voor Camping “de Bosgraaf”. Komt u in Loenen voor de natuur en ontspanning? En houdt u wat meer van de rust?  Dan zijn er 3 rustige campings in Loenen op de Veluwe. Camping “Reeëndal” ligt aan de rand van het bos en heerlijk rustig. Nog meer in de natuur ligt kampeerterrein “Zegenoord”.
“’s morgens wordt u wakker gemaakt door de dieren die tot vlakbij de camping komen. En net buiten het dorp met uitzicht op de weilanden ligt Minicamping “Molenallee”.
Vanuit deze overnachtingsmogelijkheden kunt u op uw gemak Loenen en haar omgeving verkennen.

Loenen heeft buiten genoemde mogelijkheden nog een klein bungalow park “t Zonnehuis Bungalows” deze ligt tegen de rand van het grote bos met moderne bungalows die van alle comfort voorzien zijn.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud