Winkels en voorzieningen

Winkels en voorzieningen

Zo op het eerste gezicht heeft Loenen weinig winkels en voorzieningen. Dat komt mede omdat Loenen geen dorpskern heeft en de winkels en voorzieningen verspreid liggen in het dorp.
Wanneer u in Loenen komt recreëren en u wilt een fiets huren, dat kan bij Alberts tweewielers. Als u wilt mountainbiken in de bossen van Natuurmonumenten dan bent u verplicht om in het bezit te zijn van een fietslabel.
Vindt u het leuk om woonwinkels te bezoeken, dan zit u ook goed in Loenen. We hebben diverse winkels op dit gebied. Oorspronk Wonen, Pijnappel, Wonen en Slapen en Kieveen Loenen.
Voor een leuk cadeautje kunt u terecht bij Galerie ’t Arthuus of Bloemenhuis Henrieke en ga anders eens kijken bij Kieveen Loenen. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat Kieveen Loenen een verzameling is van winkeltjes.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Spar Loenen. Dit is een Full service supermarkt met o.a. post NL servicepuntslijterijmedicijnen, stomerij, schoenenreparatie, geldautomaat, foodservice met belegde broodjes en verse pizza’s, bloemen, bezorgservicemaaltijdservice en online winkelen.

Sinds kort heeft Loenen twee kringloopwinkels kringloop de Waterlelie en Kringloop Jutut. Bent u een liefhebber van motorrijden dan hoeft u ook niet ver, want Star Twin Motors kan u prima adviseren.
LMB Loenen verkoopt allerhande artikelen voor uw tuin.
Hebt u pech met uw auto en bent u op zoek naar een garage, hiervoor kunt u naar Garage Rutgers of Garage Van Oorspronk. Deze laatste heeft ook een shop zij verkopen tevens brandstof.
Wilt u uw gasfles of gastank  laten bijvullen dan kunt u terecht bij het gasvulstation van H.G. van Oorspronk.

 

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud