Horeca en Uitgaan

Uiteten in Loenen

Horeca en uitgaan loenenSoms hebt u geen zin om zelf te koken en wilt u zich eens lekker laten verwennen. Hiervoor kunt u in Loenen verschillende eetgelegenheden vinden.
Even makkelijk, dat kan bij cafetaria Engelbert. Wilt u even iets bestellen en houdt u van de Chinese keuken dan kunt u terecht bij afhaalrestaurant “Peking”. Maar wilt u lekker uit eten dan kunt u op diverse plekken terecht in Loenen en net daarbuiten. Bijvoorbeeld eetcafé ’t Ruifje, maar ook hotel restaurant “de Loenermark” of gasterij “de Marshoeve” zijn een goede optie. Net buiten Loenen liggen “Bosoord” en bistro “de Bron”. En zoekt u het nog iets verder, maar wel de gezelligheid van een Loenense eigenaar dan gaat u naar restaurant “’t Jachthuis” of “de Nieuwe Ruysch”.
Uitgebreid eten hoeft natuurlijk niet. Wanneer u aan het wandelen of aan het fietsen bent dan zijn dit ook de plekken om even aan te steken voor een drankje. We vergeten bijna “de Groote Modderkolk”, daar kunt u terecht voor een drankje en eigen gebakken appeltaart. Midden in het dorp staat café “den Eikenboom” en "de Kroeg in Loenen".