Horeca en Uitgaan

Horeca en uitgaan

Horeca en uitgaan loenen

Soms hebt u geen zin om zelf te koken en wilt u zich eens lekker laten verwennen. Hiervoor kunt u in Loenen verschillende eetgelegenheden vinden.
Even makkelijk, dat kan bij cafetaria Engelbert.  Maar wilt u lekker uit eten dan kunt u op diverse plekken terecht in Loenen en net daarbuiten. Bijvoorbeeld eetcafé ’t Ruifje,  en hotel restaurant “de Loenermark” of “De Kroeg”  zijn een goede optie. Net buiten Loenen vindt u bistro “de Bron”. En zoekt u het nog iets verder, maar wel de gezelligheid van een Loenense eigenaar dan gaat u naar restaurant “Sophia’s Italian”, camping “de Bosgraaf” of “de Nieuwe Ruysch”.
Uitgebreid eten hoeft natuurlijk niet. Wanneer u aan het wandelen of aan het fietsen bent dan zijn dit ook de plekken om even aan te steken voor een drankje. We vergeten bijna “de Groote Modderkolk”, daar kunt u terecht voor een drankje en eigen gebakken appeltaart.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud