Verenigingen

48th highlanders of holland, loenen

48th Highlanders Pipes and Drums

De vereniging werd opgericht op 15 januari 1991 en bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die een levend monument vormen, omdat ze iets terug wilden doen voor de bevrijders van Apeldoorn en omstreken.

Carnavals Vereniging De Stoombloazers

Geen gegevens bekend.

toneelvereniging de gulle lach, loenen

De Gulle Lach

Een groep van enthousiaste toneelspelers die jaarlijks een vrolijk toneelstuk opvoert. Meestal een mix van dialect en Nederlands.

gymnastiek vereniging de kempers, loenen

Gymnastiekvereniging De Kempers

Wil je ook fanatiek bezig zijn in een gemoedelijke omgeving kom dan een proefles volgen! We zien je graag in onze sportzaal aan de Kempe 45.

imkersvereniging eengezindheid, loenen

Imkersvereniging Eensgezindheid Eerbeek en omstreken

Hebt u interesse in het houden van bijen, dan kunt u bij ons terecht. Onze vereniging bestaat al meer dan 100 jaar. Er worden o.a. cursussen gehouden en de jaarlijkse bijenmarkt heeft landelijke bekendheid.

spritshz, loenen, logo

Jongerenvereniging Spritshz

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen elke vrijdagavond terecht in de kelder van Spritshz. Regelmatig worden er leuke avonden georganiseerd.

Loenens Auto Team 1977

Loenens Autoteam 1977 (LAT77), een vereniging die ruim vier decennia lang de adrenaline van autocross in de gemeenschap van Loenen en ver daarbuiten laat stromen.
lomive, logo, ondernemersvereniging

Loenense Ondernemersvereniging ( Lomivé )

De Loenense ondernemersvereniging Lomivé vertegenwoordigt de ondernemers in diverse overlegorganen met de gemeente Apeldoorn en met de Provinciale overheid en steunt op lokaal gebied allerlei activiteiten.

ltc loenen, logo

L.T.C. “Loenen”

Een mooie tennisvereniging, opgericht in 1958. Onze tennisvereniging biedt de mogelijkheid voor alle leeftijden om deze sport uit te kunnen oefenen. LTC Loenen heeft ± 240 enthousiaste leden en beschikt over 5 kunstgras banen.

muziekvereniging olto, logo, loenen veluwe

Muziekvereniging Olto

Muziekvereniging O.L.T.O. bestaat ruim 100 jaar. Er zijn diverse orkesten. In samenwerking met de basisscholen worden er AMV lessen op de beide scholen verzorgd. Daarna kun je via O.L.T.O. een gerichte muziekopleiding gaan volgen.

Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging Loenen

De vereniging organiseert activiteiten rondom de bevrijding, maar ook het jaarlijkse vogelschieten en de kermis.

oudheidkundige vereniging de marke, loenen

Oudheidvereniging “de Marke”

De vereniging bevordert de kennis van- en belangstelling voor de historie en cultuur van de omliggende dorpen en de bevolking. Dit doen zij door het houden van lezingen en het organiseren van excursies.

loenermarkruiters, logo

Paardensportvereniging “de Loenermarkruiters”

Wil je met je eigen paard/pony lessen volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen clubhuis met een buitenbak aan de Horstweg.

scouting valeouwe loenen, logo

Scouting Valeouwe

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur.

Vereniging Loenen Zonnedorp

Het bestuur van Loenen Zonnedorp behartigt de belangen van de inwoners van Loenen bij bijvoorbeeld de Gemeente Apeldoorn. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de leefbaarheid in ons dorp.

vrijwillig brandweerkorps de loenermark

Vrijwillig Brandweerkorps Loenen

Sinds 1822 heeft Loenen een brandweerkorps. Thans bestaat het korps uit 18 vrijwilligers. De werkzaamheden zijn zeer divers. De brandweerlieden hebben een gedegen opleiding gevolgd en worden nog regelmatig bijgeschoold. Heb je interesse, kom dan gerust een oefenavond bijwonen.

vrouwen contact groep loenen, logo

Vrouwen Contactgroep Loenen-Veluwe

De vereniging h komt elke tweede woensdagavond van de maand om 19.30 uur bij elkaar in de Bruisbeek. Het programma is boeiend. Na de eerste koffie komt er een spreker, muziekgroep of iets dergelijks.

vvv loenermark, logo

Voetbalvereniging “VV Loenermark”

Loenermark is een voetbalvereniging waar aspecten als respect, discipline, waarden en normen als een rode draad door de vereniging lopen. Onderlinge gezellige en sportieve contacten staan centraal waarbij iedereen zich veilig kan voelen. Een club van, voor en door de leden!

vogelvreugd

Vogelvreugd

Deze vereniging houdt zich bezig met het houden van diverse soorten vogels en kweken daarmee. Jaarlijks wordt er een vogelshow georganiseerd in Verenigingsgebouw de Brink.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud