Zonnebloem

de zonnebloem

Zonnebloem

December, met z’n bijzondere feestdagen van Sinterklaas en Kerstmis, komt eraan en dan is 2022 alweer voorbij. Wij wensen u allen alvast een hele gezellige decembermaand.

Onze vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen hebben het afgelopen jaar gelukkig weer veel gezellige, mooie activiteiten kunnen organiseren voor de gasten. Maar vooral het bezoekwerk kon volop doorgang vinden.
Ook met de Kerst zullen onze gasten niet vergeten worden, de dames voor deze Kerst-attentie zijn druk aan het werk. In het nieuwe jaar kunnen we gelukkig op 18 januari 2023 weer een start maken met onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst, die we enkele jaren vanwege de coronatijd helaas niet konden laten doorgaan. Vele gasten kijken er dan ook naar uit en er zullen toekomstige gasten uitgenodigd worden om op deze middag eens kennis te maken met de vrijwilligers van de Zonnebloem.

Tot slot wil ik u vragen, zou u, of kent u iemand, die het op prijs stelt, door een van onze vrijwilligers bezocht te worden, laat het ons weten. Of misschien kent u een van onze vrijwilligers en spreekt u hem of haar aan. U kunt ons altijd bereiken via: zonnebloemloenenveluwe@gmail.com

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud