Kleding/textiel container bij basisschool De Poort

Kleding/textiel container bij basisschool De Poort

Textielrecycling is binnen Nederland uitgegroeid tot een volwaardige ketenactiviteit. Deze gezonde en bloeiende tak van de Nederlandse economie zorgt ervoor dat afgedankt textiel een tweede leven krijgt en niet vernietigd hoeft te worden in een verbrandingsoven. Second Life Textile is een organisatie die zich inzet om in de behoefte naar gebruikt textiel te voorzien.  

Sinds enkele weken staat er bij basisschool De Poort, gevestigd aan de Hoofdweg 53 in Loenen, een speciale textielcontainer van deze organisatie voor de inzameling van oude kleding en textiel.  

De textielcontainer blijft dit hele schooljaar staan en zakken kunnen worden ingeleverd op schooldagen tussen 08.00 en 16.30 uur. Iedereen is welkom om oude kleding en textiel in te leveren. De school ontvangt € 0,20 per ingeleverde kilo.

Hoe aan te leveren:

  • in gesloten zakken
  • schoenen samengebonden
  • schoon, droog en heel
  • geen kussens en dekens

Voor meer informatie over Second Life Textile verwijzen wij u naar de website: https://secondlifetextile.nl/ 

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.