De Harmanahof

loenense enk

De Harmanahof

Zomers zondagmiddag uitje

Evenals in voorgaande jaren is er in de komende zomerperiode op de zondagmiddag tot en met zondag 25 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur in de Harmanahof aan de Loener Schepersweg in Loenen weer een IVN gids aanwezig om je te vertellen over de verschillende biotopen, de flora en fauna die de tuin rijk is.

Zo is er een poel met kikkers, (water)salamanders en ringslangen . Boven het water vliegen bij mooi weer diverse soorten libellen en juffers. Er is een insectenhotel en ook een beestentoren. Verder heeft de tuin een stukje kruidenrijk grasland waar diverse inheemse plantensoorten hun bloemenpracht tonen.

Voor iedereen met enige interesse voor de natuur valt er van alles te zien en te beleven.  De tuin is bovendien sfeervol ingericht met een aantal bankjes op leuke plekken, waarop het goed toeven is.

Iedereen is natuurlijk altijd welkom in de Harmanahof, de tuin is vrij toegankelijk,  maar op zondagmiddag is het extra genieten met de deskundige uitleg van de natuurgidsen.

Voor meer informatie: www.natuurtuinharmanahof.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud