Zijn uw uitgaven niet meer in balans met uw inkomsten?

loenense enk

Zijn uw uitgaven niet meer in balans met uw inkomsten?

De afgelopen tijd zijn er veel dingen duurder geworden, wat bij veel mensen zorgt voor geldzorgen. Ook in Loenen zijn er mensen die in armoede leven. Er is niet genoeg geld voor gezond eten en drinken. Schulden ontstaan en daarover is vaak schaamte. Misschien heeft u hier zelf mee te maken of speelt dit bij een vriendin, buurman of kennis. Weet dan dat er mensen zijn die u willen helpen, die zicht hebben op de voorzieningen die u mogelijk kan gebruiken.

Ook als u het normaal gesproken financieel wel redt en er nu onverwacht te veel te gelijk op u afkomt kan er hulp geboden worden. Zo kan er bijzondere bijstand aangevraagd worden, er kan een lening bij de Stadsbank aangevraagd worden of u kunt als deze mogelijkheden niet gebruikt kunnen worden een beroep doen op het Noodfonds. Het Noodfonds kent bedragen toe voor onverwachte kosten.

Er is altijd een gesprek mogelijk met Ilona Boom, de maatschappelijk werker, als geldzorgen voor angst, spanningen en stress zorgen. Vaak is er sprake van een gemis aan overzicht en (een toename aan) psychische klachten.
Soms is advies genoeg maar mocht het nodig zijn dat Budgetbeheer of een schuldregeling nodig zijn, kan ik u in contact brengen met schuldhulpverleners van gemeente Apeldoorn.

Tip: Heeft u een laag inkomen? Misschien heeft u recht op €800 energietoeslag van de gemeente Apeldoorn. Kijk op www.apeldoorn.nl/energietoeslag  

Neem gerust contact op!                                                                            
Ilona Boom
i.boom@stimenz.nl
06-30146504

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud