Bedrijf in Beeld  H.G. van Oorspronk B.V.   

Bedrijf in Beeld  H.G. van Oorspronk B.V.   

Naam bedrijf: H.G. van Oorspronk B.V.   

Adres: Klarenbeekseweg 16                     

Telefoon: 055-5051556                        

Website: www.vanoorspronkolie.nl    

Email: info@vanoorspronkolie.nl          

Eigenaar: Hendrik van Oorspronk

Aantal personeelsleden: 2

Activiteiten: Wij zijn het verkooppunt voor propaanflessen in de regio, we leveren gas van gerenommeerde merken, zoals Benegas(voorheen Primagas), Antargaz en Campingaz.
Ook kun je op ons tankstation 24/7 premium kwaliteit Diesel, Benzine E5, Petroleum en AdBue tanken met diverse tankpassen (bv. Travelcard, Multitankcard of de MKB brandstoffen pas), onze eigen lokale pas of met de PIN-pas en in de shop Aspen 2 en Aspen 4 benzine.
Verder kun je in de shop onder andere terecht voor diverse aansluitmaterialen voor gasflessen, gebruiksartikelen voor de recreatie, zoals toiletvloeistoffen, haringen, scheerlijnen en wegwerp gasbusjes.
Voor de industrie, automotive en landbouw zijn we leverancier van Mobil smeermiddelen, waarvan we diverse soorten in voorraad hebben.

Bestaat sinds: Gestart in 1957 als oliehandel. Sinds 2000 ook verkoop gas.

Bijzonderheden: Bij de ingang staat goed zichtbaar de bekende, maar zeer groot uitgevallen, Campingaz tank.

Delen:

Gerelateerde berichten

Kerstbomenparade

Op 9 december worden er aan de Hoofdweg en Eerbeekseweg door vrijwilligers van Lomivé weer ruim honderd bomen geplaatst. Onze leden zijn al druk met de voorbereidingen. We willen u

Wonen in Loenen

De afgelopen weken is er door de Dorpsraad intensief gesproken met de verantwoordelijke wethouders over nieuwbouw in Loenen. Wethouder Messerschmidt heeft zich uitgesproken, uiteraard onder voorbehoud, om Loenen op termijn

De ontmoetingstuin van Loenen

Nieuws van de crowdfund actie Het gaat goed met de crowdfund actie voor het speelveld aan de Molenbeek, het streefbedrag is gehaald! We zijn super blij met alle donaties, aldus

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.