Bedrijf in Beeld  H.G. van Oorspronk B.V.   

Bedrijf in Beeld  H.G. van Oorspronk B.V.   

Naam bedrijf: H.G. van Oorspronk B.V.   

Adres: Klarenbeekseweg 16                     

Telefoon: 055-5051556                        

Website: www.vanoorspronkolie.nl    

Email: info@vanoorspronkolie.nl          

Eigenaar: Hendrik van Oorspronk

Aantal personeelsleden: 2

Activiteiten: Wij zijn het verkooppunt voor propaanflessen in de regio, we leveren gas van gerenommeerde merken, zoals Benegas(voorheen Primagas), Antargaz en Campingaz.
Ook kun je op ons tankstation 24/7 premium kwaliteit Diesel, Benzine E5, Petroleum en AdBue tanken met diverse tankpassen (bv. Travelcard, Multitankcard of de MKB brandstoffen pas), onze eigen lokale pas of met de PIN-pas en in de shop Aspen 2 en Aspen 4 benzine.
Verder kun je in de shop onder andere terecht voor diverse aansluitmaterialen voor gasflessen, gebruiksartikelen voor de recreatie, zoals toiletvloeistoffen, haringen, scheerlijnen en wegwerp gasbusjes.
Voor de industrie, automotive en landbouw zijn we leverancier van Mobil smeermiddelen, waarvan we diverse soorten in voorraad hebben.

Bestaat sinds: Gestart in 1957 als oliehandel. Sinds 2000 ook verkoop gas.

Bijzonderheden: Bij de ingang staat goed zichtbaar de bekende, maar zeer groot uitgevallen, Campingaz tank.

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.