Werkzaamheden

Werkzaamheden

Wij kregen bericht dat aan de Eerbeekseweg ter hoogte van de Spar de nieuwe oversteekplaats wordt gerealiseerd. Hiervoor wordt de hele wegconstructie opengebroken en nieuw aangelegd. Alle verkeer wordt omgeleid.

Bij de gekapte eik bij huisnummer 93 wordt de stobbe verwijderd en het straatwerk hersteld.

Van 30 mei t/m 10 juni is, in verband met deze wegwerkzaamheden, de Eerbeekseweg afgesloten voor alle verkeer van de hoek Kempe t/m hoek Horstweg en van Eerbeekseweg 109 t/m 115.

Via de App, van het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert, kunt u het project N786 Beekbergen-Dieren volgen. De Van Kessel App is te downloaden in de Apple en Google app stores.

Delen:

Gerelateerde berichten

Bloembakken in Loenen

Dit voorjaar hebben Arend Jan Hamming en Adriaan Blom via Lomive een voorstel gedaan voor het plaatsen van 18 cortenstalen bloembakken in de kern van Loenen.  Deze worden beplant met

Opknapbeurt Rotonde Eerbeek.

Al meerdere jaren is de rotonde Loenen/ Eerbeek een doorn in ons oog. Het onkruid tiert welig en wordt af en toe gemaaid, zodat je er ook overheen kunt kijken.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.