Reanimatie training Loenen

Reanimatie training Loenen

Na ruim 2 jaar gaan we weer van start met de herhalingslessen van de reanimatie cursus. De mails zijn verstuurd maar nog niet van eenieder een reactie gehad.

Wil je nog meedoen met de herhalingscursus stuur dan even een mail.

Bij voldoende deelname start er ook een beginnersopleiding Reanimatie/AED en wel op Dinsdag 21 juni en dinsdag 5 Juli van 19.45 -21.45 in de Bruisbeek.

Wil je wel een opleidingscursus volgen maar kun je deze datums niet mail me dan ook even. Waarschijnlijk start er in het najaar nog een cursus.

Kosten zijn € 30 voor opleidingscursus. Mogelijk vergoedt u zorgverzekeraar deze opleiding bij een aanvullende verzekering.

Aanmelden kan via de mail: ehbobilly@gmail.com

Ina Bilderbeek

Docent eerste hulp

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.