Reanimatie training Loenen

Reanimatie training Loenen

Na ruim 2 jaar gaan we weer van start met de herhalingslessen van de reanimatie cursus. De mails zijn verstuurd maar nog niet van eenieder een reactie gehad.

Wil je nog meedoen met de herhalingscursus stuur dan even een mail.

Bij voldoende deelname start er ook een beginnersopleiding Reanimatie/AED en wel op Dinsdag 21 juni en dinsdag 5 Juli van 19.45 -21.45 in de Bruisbeek.

Wil je wel een opleidingscursus volgen maar kun je deze datums niet mail me dan ook even. Waarschijnlijk start er in het najaar nog een cursus.

Kosten zijn € 30 voor opleidingscursus. Mogelijk vergoedt u zorgverzekeraar deze opleiding bij een aanvullende verzekering.

Aanmelden kan via de mail: ehbobilly@gmail.com

Ina Bilderbeek

Docent eerste hulp

Delen:

Gerelateerde berichten

Kerstbomenparade

Op 9 december worden er aan de Hoofdweg en Eerbeekseweg door vrijwilligers van Lomivé weer ruim honderd bomen geplaatst. Onze leden zijn al druk met de voorbereidingen. We willen u

Wonen in Loenen

De afgelopen weken is er door de Dorpsraad intensief gesproken met de verantwoordelijke wethouders over nieuwbouw in Loenen. Wethouder Messerschmidt heeft zich uitgesproken, uiteraard onder voorbehoud, om Loenen op termijn

De ontmoetingstuin van Loenen

Nieuws van de crowdfund actie Het gaat goed met de crowdfund actie voor het speelveld aan de Molenbeek, het streefbedrag is gehaald! We zijn super blij met alle donaties, aldus

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.