Loenermark organiseert uniek G-Voetbal Oranjefestival

Sport en recreatie

Loenermark organiseert uniek G-Voetbal Oranjefestival

Ieder seizoen vinden vele meiden en jongens hun weg naar voetbalvereniging Loenermark waaronder ook voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking. Om iedereen vanaf ongeveer 6 jaar met een beperking de kans te geven Loenermark te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Loenermark op vrijdag 3 juni een uniek G-Voetbal Oranjefestival op het Lonapark in Loenen. De activiteit begint om 18:45 en duurt tot 19:45 uur. Deelname is gratis!

Aanmelden voor de activiteit kan maar is niet noodzakelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Loenermark komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven.

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je contact opnemen via een mailtje naar

g-voetbal@vvLoenermark.nl of bellen met 06-51224565. Via deze weg kun jij je ook aanmelden.

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.