Kom naar DE NATUURTUIN HARMANAHOF

Natuurtuin harmanahof

Kom naar DE NATUURTUIN HARMANAHOF

De natuurtuin Harmanahof is een plek waar het dorp trots op mag zijn. Ik hoor nog regelmatig dat Loenenaren deze plek niet kennen. Het is bijzonder de moeite waard haar te bezoeken. Zij ligt aan de Loener Schepersweg vlak voor de camping.

Zo is er een poel waarin kikkers, (water)salamanders en ringslangen huizen. Boven het water vliegen bij mooi weer diverse soorten libellen en juffers. Er is een insectenhotel en ook een beestentoren. Verder heeft de tuin een stukje kruidenrijk grasland waar diverse inheemse plantensoorten hun bloemenpracht tonen.

Voor iedereen met enige interesse voor de natuur valt er van alles te zien en te beleven.  De tuin is bovendien sfeervol ingericht met een aantal bankjes op leuke plekken, waarop het goed toeven is. De tuin is vrij toegankelijk en wordt door IVN Eerbeek e.o. onderhouden.

Evenals in voorgaande jaren zijn er in de komende zomerperiode weer rondleidingen in de Natuurtuin. Vanaf 19 juni tot en met14 augustus  zijn er iedere zondagmiddag van 14.00 tot 16.00  IVN- gidsen aanwezig.

Van harte welkom.

Voor meer informatie: https://www.natuurtuinharmanahof.nl/

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.