Ontmoetingstuin Molenbeek

Ontmoetingstuin Molenbeek

Wij hebben hier eerder verteld over onze plannen voor het veldje aan de Molenbeek.

Wij willen dit veld graag een boost geven door er een groene, gezellige tuin van te maken, met ruimte om elkaar te ontmoeten.

Een plek waar u kunt wandelen, koffiedrinken, met de (klein)kinderen kunnen spelen, een potje tegen elkaar schaken of voetballen. Waar je kunt klimmen en klauteren en waar de wandelaars een pauze kunnen houden.

Kortom, een plek voor iedereen, om elkaar te ontmoeten!

Er lopen inmiddels vele contacten om dit plan werkelijkheid te laten worden. Er is samenwerking met de gemeente Apeldoorn, de dorpsraad, buurtbewoners en diverse instanties die ons ondersteunen en adviseren. Ook de ondernemers in Loenen hebben een mail van ons ontvangen. Want u begrijpt wel, er hangt een kostenplaatje aan dit plan. Daarom vragen wij de ondernemers van Loenen of zij ons ook willen helpen om Loenen een stukje mooier te maken.

Ook zijn wij druk bezig om een crowdfunding op te zetten, zodat iedereen straks een bijdrage kan leveren.

We zijn bezig om de geschiedenis van de Bruisbeek en de molen die in de buurt stond te achterhalen. Heeft u hier toevallig nog informatie of foto’s van? Wij ontvangen het graag!

Heeft u ideeën of wilt u graag praktische hulp bieden, dan zien wij u reactie graag tegemoet via een bericht naar: detuinvanloenen@gmail.com

Tevens zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen in de werkgroep. Vind u het leuk om samen met ons dit mooie plan te realiseren? Neem dan snel contact met ons op!

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.