Vrijwilligers gezocht Sada Shiva Dham

Vrijwilligers gezocht Sada Shiva Dham

Voor in onze perma cultuurtuin op Sada Shiva Dham zijn op zoek naar vrijwilligers die een handje mee willen helpen.

Sinds vorig jaar heeft de tuin een grote transformatie ondergaan en we willen graag dit jaar verder met het ontwikkelen van het gehele landgoed tot een ecologisch paradijs. 

Met name de moestuin brengt veel onderhoud met zich mee en hierin kunnen we alle hulp gebruiken. Iedereen is welkom als je nog geen groene vingers hebt komt dat vanzelf wel.

Contactpersoon is Seth Castelijn en hij is sowieso ieder weekend aanwezig om het project aan te sturen. Meestal beginnen we na het ontbijt rond een uurtje of 10 in de ochtend zowel zaterdag als zondag.

Seth Castelijn

Sada Shiva Dham
Vrijenbergweg 60

tel 06 48433300
info@templegardens.nl

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.