Vrijwilligers gezocht Natuurtuin Harmanahof

Natuurtuin harmanahof

Vrijwilligers gezocht Natuurtuin Harmanahof

Vind je het leuk om gezamenlijk met een groep mensen te werken in de natuur, dan zijn wij op zoek naar je. IVN-afdeling Eerbeek e.o. onderhoudt natuurtuin Harmanahof in Loenen. De tuin is vernoemd naar Harmana Kolkmeijer, zij legde de tuin ooit aan als vlindertuin. Bij haar overlijden schonk zij de tuin aan Natuurmonumenten. Zij gaven het in bruikleen aan IVN Eerbeek e.o. De tuin is omgevormd tot een flora- en faunavriendelijke natuurtuin met onder andere een poel, een moerassig deel, een boomgaard, een houtwal en bloemrijk grasland. Elementen als een stenen muurtje, een insectenflat en een beestentoren zorgen voor een optimale diversiteit aan flora en fauna.  De tuin is altijd open voor publiek, om een indruk te krijgen van de tuin bezoek onze website www.natuurtuinharmanahof.nl.

Wanneer je interesse hebt om de groep vrijwilligers te versterken of je wilt nog wat meer informatie over de werkzaamheden die we uitvoeren, neem dan  contact op met  Gerard Nijhof, email: gerard.nijhof92@gmail.com

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud