Campagne “samen tegen armoede” op 4 en 18 maart

protestantse kerk loenen

Campagne “samen tegen armoede” op 4 en 18 maart

De diaconie van de PKN kerk werkt van harte mee aan de oproep van Kerk in Actie om als kerk inleverpunt te zijn voor de voedselbank. Op de zaterdagen 4 en 18 maart zal de kerk (Beekbergerweg) tussen 10-11 uur open zijn zodat eenieder producten kan inleveren ten behoeve van de voedselbank.

Wat is er nodig: olie (zonnebloemolie/olijfolie), groenteconserven, soep (in blik of zak), zilvervliesrijst, volkorenpasta, lang houdbare halfvolle melk, vis in blik, koffie, thee, couscous, havermout.

Op deze wijze hopen wij eraan bij te dragen dat de voedselbanken voldoende producten hebben om uit te delen aan de gezinnen die het zo hard nodig hebben. Het blijkt namelijk dat het voor voedselbanken een probleem is dat er te weinig producten binnen komen en dat het aantal afnemers stijgt. Kerk in Actie is nu een samenwerkingsverband opgestart met de voedselbanken en met Schulphulpmaatje Nederland om een bijdrage te leveren tegen de groeiende armoede in Nederland.

De diaconie hoopt op zaterdagmorgen 4 en 18 maart in de PKN kerk veel producten in te kunnen zamelen.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud