Wie komt onze G-Voetballers helpen met collecteren?

vv loenermark

Wie komt onze G-Voetballers helpen met collecteren?

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
Ook Loenermark wil hier een steentje aan bijdragen omdat wij ook een club zijn met faciliteiten voor mensen met een beperking. Onze G-Voetballers komen wekelijks met veel plezier trainen en spelen hun wedstrijden met veel enthousiasme. We willen graag dat andere sporters met een beperking ook met veel plezier kunnen sporten.

Door als Loenermark te collecteren voor FGS ontvangen we 50% van het bedrag dat door al onze collectanten wordt opgehaald! Met dit geld kunnen we leuke dingen doen voor onze doelgroep naast het voetballen, zoals bijvoorbeeld bowlen of een BBQ organiseren.

In de collecteweek van 2 tot en met 8 april organiseren we ook een collecteavond op vrijdag 7 april. We gaan dan met onze G-voetballers collecteren in Loenen.

Voor het collecteren, in de week van 2 tot en met 8 april, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Vind jij het leuk om mee te helpen collecteren tijdens de collecteweek, meld je dan nu aan via fgs@vvloenermark.nl.
Met een paar uurtjes collecteren op het moment dat het jou uitkomt doe je de sporters met een beperking een groot plezier!

Alvast bedankt, mede namens alle sporters met een beperking!

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud