VACATURE FACEBOOKPAGINA Loenen

nieuws uut loenen

VACATURE FACEBOOKPAGINA Loenen

Beste Loenenaren,

We hebben een vacature! Ons gewaardeerde teamlid Anne-Marieke heeft besloten om eind dit jaar te stoppen met het beheren van de Facebookpagina “Loenen op de Veluwe”. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een enthousiaste opvolger die het leuk vindt om deze belangrijke rol op zich te nemen.

Als beheerder van onze Facebookpagina krijg je maandelijks nieuwsberichten van Nieuws uut Loenen toegestuurd, die je verspreid over de maand kunt plaatsen/plannen op de pagina. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf ook interessante updates en aanvullingen over Loenen te delen.

Het is een geweldige kans om betrokken te zijn bij onze gemeenschap en een positieve bijdrage te leveren aan de online aanwezigheid van Loenen op de Veluwe. Als je affiniteit hebt met Loenen en goed bent in Facebook of je hierin wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Esther Aleman via esther@loenenopdeveluwe.info

We kijken uit naar je sollicitatie en hopen een geschikte opvolger te vinden.

Team Nieuws uut Loenen

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud