Bedrijf in beeld Schoonheidssalon Total Touch

Bedrijf in beeld Schoonheidssalon Total Touch

Schoonheidssalon Total Touch
Adres: Eerbeekseweg 8, 7371 CG Loenen
Telefoon: 06 51766375
www.salontotaltouch.nl

Email: salontotaltouch@gmail.com

Eigenaar bedrijf: Annemieke Rissewijck – Bakker

Activiteiten: Schoonheidsspecialiste, pedicure, massage, manicure en definitief ontharen

Bestaat sinds: 17-04-2004. Dit jaar alweer 20 jaar!!
Gestart aan de Molenbeek in Loenen met 1 behandelruimte en sinds 8 jaar gevestigd aan de Eerbeekseweg met twee behandelruimtes en een wachtruimte.
Contact: De salon biedt ruime openingstijden, behandelingen alleen na een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen, appen of mailen. Ook via de website kunt u contact met ons opnemen. Openingstijden: Maandag t/m donderdag: 9.00 – 21.00, vrijdag 9.00 – 14.00

Salon Total Touch is lid van LOMIVE en is mede sponsor van De Loense Moandag.

Uitbreiding en/of veranderingen:
Sinds een jaar wordt definitief ontharen aangeboden door middel van IPL. – Pulzzz – Veel mensen weten hiervoor de salon intussen te vinden en zijn enthousiast over de blijvende resultaten. Een eerste intakegesprek en één okselbehandeling is gratis.

Total Touch biedt al langer gewone ontspannende massage, maar ook zwangerschapsmassage aan. Dit is een heerlijke ontspannende massage op een speciale tafel voor zodat de aanstaande moeder comfortabel kan liggen.
Vanaf Maart van dit jaar is daarnaast ook een bindweefselmassage en een “cupping” massage mogelijk.

Toekomstplannen:
Wij blijven ons richten op de wensen van de klant en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure, massage en definitief ontharen. Zodra er interessante ontwikkelingen zijn zullen wij het relaties persoonlijk, via social media of website daarvan op de hoogte brengen.

Bijzonderheden: Voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld – Vaderdag- Moederdag – verjaardag-slagen voor examen enz., zijn cadeaubonnen te verkrijgen. Deze worden fraai ingepakt, tot een prachtig cadeau, om te geven.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud