Uitbreiding van activiteiten

Uitbreiding van activiteiten

Het bestuur van de Soos organiseert op de dinsdagmiddag een kaartmiddag en er kan rummikub worden gespeeld. Vanaf de eerste dinsdag in november kunt u ook sjoelen. U mag zich aanmelden bij M. Kobussen, telefoonnummer: 055-5051558. Iedere vrijdag in de oneven week is het haak-/ brei café open vanaf 14.00 uur. Heeft u een andere hobby, b.v ansichtkaarten maken en lijkt het u gezellig om in gezelschap bezig te zijn dan bent u ook van harte welkom.

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten zitten we in de december maand. We hopen op dinsdag 13 december het kerstdiner te verzorgen.

Aanmelden kan tot 1 december bij Klazien Drent of Hanny van Ark.

De Bruisbeek

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.