Uitbreiding van activiteiten

Uitbreiding van activiteiten

Het bestuur van de Soos organiseert op de dinsdagmiddag een kaartmiddag en er kan rummikub worden gespeeld. Vanaf de eerste dinsdag in november kunt u ook sjoelen. U mag zich aanmelden bij M. Kobussen, telefoonnummer: 055-5051558. Iedere vrijdag in de oneven week is het haak-/ brei café open vanaf 14.00 uur. Heeft u een andere hobby, b.v ansichtkaarten maken en lijkt het u gezellig om in gezelschap bezig te zijn dan bent u ook van harte welkom.

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten zitten we in de december maand. We hopen op dinsdag 13 december het kerstdiner te verzorgen.

Aanmelden kan tot 1 december bij Klazien Drent of Hanny van Ark.

De Bruisbeek

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.