Open dag basisscholen De Tweede Stee en De Poort in Loenen woensdag 16 november

Open dag basisscholen De Tweede Stee en De Poort in Loenen woensdag 16 november

Woensdagochtend 16 november houden de basisscholen in de gemeente Apeldoorn hun Open Dag. Ook de basisscholen in Loenen doen hieraan mee en openen deze ochtend hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Ouders zijn van harte welkom om met hun kind(eren) op enig moment tussen 9.00 tot 12.00 uur de school binnen te lopen.

De reguliere lessen in de groepen gaan op woensdagochtend 16 november gewoon door, waardoor ouders een goed beeld kunnen krijgen van de school en de manier van lesgeven. 

Bent u deze dag niet in de gelegenheid? Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met              Jan van der Wel, directeur De Tweede Stee of Chantal Hagen, directeur De Poort.

Graag tot 16 november.

Adres-/contactgegevens:
KBS De Poort
Hoofdweg 53
055-5051489
Email: c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl

Openbare basisschool De Tweede Stee
Reuweg 18
055-5051384
Email: jvanderwel@leerplein055.nl 

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.