Opwarmmorgens in de Bruisbeek

Opwarmmorgens in de Bruisbeek

Aan warmte heeft iedereen behoefte, letterlijk soms. In November op de woensdagmorgens (2,9,16,23 en 30 November) staat de deur van de SeeYouAgain-ruimte in de Bruisbeek open om 10.00 uur voor inloop en een kopje koffie, een goed gesprek of een gezellige ontmoeting. Om 11.00 uur proberen we met degenen die er dan zijn, een gesprek over een gedeelte uit het evangelie te voeren. Warm worden van het evangelie. U vindt deze ruimte in de Bruisbeek in het halletje aan de rechterkant. Er zijn geen kosten aan verbondenen, vooral van harte welkom. In elk geval is de predikant van de Protestantse Kerk Loenen, Marcel Oostenbrink, aanwezig.

Protestantse Kerk

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.