Start nieuw kerkelijk seizoen

protestantse kerk loenen

Start nieuw kerkelijk seizoen

In het weekend van 3 en 4 september maken we de start van een nieuw kerkelijk seizoen. Het thema van de kerkdienst is `Inspiratie’.  Het leek ons mooi om kunstenaars uit te nodigen om een werk te laten zien en hen te vragen wie of wat hen inspireert, om zo samen wat meer te leren over inspiratie, geestkracht en creativiteit, die voor ons geloof ook belangrijk zijn. Op het spoor komen van de Geest.

We hebben de samenwerking gezocht met Mieke Diekmann, bekend van Galerie ’t Arthuus aan de Eerbeekseweg om zo op zaterdag 3 september van 2 tot 5 uur de kerk open te hebben met een aantal kunstwerken om te bekijken en dat bij elk kunstwerk de kunstenaar iets schrijft over wie of wat hem/haar inspireert. 

We hebben zelf al aan ons bekende kunstenaars uit ons dorp een uitnodiging gedaan om iets te laten zien, maar mocht u zelf ook een werk graag willen laten zien met de beschrijving van wat inspireert, dan is daar mogelijk ook nog plaats voor. Daarvoor graag een mail naar info@arthuus.nl

Op zondag 4 september zullen enkele werken ook nog te zien zijn, maar de complete expositie alleen op de zaterdagmiddag.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud