Naam bedrijf: Betere producten                       

Naam bedrijf: Betere producten                       

Adres:  Reuweg 25                                   

Telefoon: 0623124364                                  

Website: https://www.betereproducten.nl/           

Email: info@betereproducten.nl

Eigenaar: Manon Vermeer      

Personeelsleden:  twee parttimers

Bestaat sinds: November 2020

Activiteiten: Wij hebben een webshop met verschillende producten die als alternatief dienen voor wegwerpartikelen. Dit zijn duurzaam geproduceerde, voornamelijk verzorgingsproducten die uit zoveel mogelijk natuurlijke materialen bestaan. Daarnaast maken wij verschillende cadeaupakketten en relatiegeschenken op maat. In overleg is alles bespreekbaar.

Bent u op zoek naar een origineel, verrassend en bovendien duurzaam relatiegeschenk? Wellicht kunnen wij dan iets voor u betekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een duurzame giftbox of een product op maat voorzien van eigen logo.

Uitbreiding en/of veranderingen: Op dit moment hebben we 13 verschillende verkooppunten door heel Nederland. Daar komen er steeds meer bij. Dit zijn vaak leuke eigentijdse winkels met een enorm uiteenlopend assortiment aan verschillende producten.

Toekomstplannen: Wij hopen dat we steeds meer huishoudens kunnen voorzien van groene en betere woonaccessoires. Ook is het belangrijk om de consument een stukje bewuster te maken van de manier waarop we met onze spullen omgaan. Nog te vaak worden producten na eenmalig gebruik weggegooid.

Bijzonderheden: Bij ons kun je jouw bestelling ook ophalen. Hiermee besparen we samen het CO2-uitstoot en daarnaast bespaar je de verzendkosten. Kies bij het afrekenen op onze website voor de optie ‘Ophalen’ of stuur ons een mail. Met Moederdag voor de boeg is dit dus een mooi moment om hier gebruik van te maken!

Delen:

Gerelateerde berichten

Papierfabriek Middelste Molen Loenen

400 jaar middelste molen

Al eerder is hier aangekondigd dat de ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen in Loenen 400 jaar bestaat. Naar aanleiding van dit jubileum hebben twee vrijwilligers van DMM een

Vijvers Lonapark

Er is veel ergernis over de vijvers langs de Hoofdweg (Meiallee).Vanwege het warme weer zijn de vijvers vrijwel drooggevallen. Een mooi moment om iets aan de vijvers te doen, dachten

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.