Loterij 2022 Zonnebloem afd. Loenen

de zonnebloem

Loterij 2022 Zonnebloem afd. Loenen

Misschien hebben onze vrijwilligers al bij u aangeklopt met de vraag of u ons Vrijwilligerswerk van de Zonnebloem afdeling Loenen wilt steunen door middel van het kopen van een of misschien meerdere loten. Zijn ze nog niet bij u geweest, dan zal dat in de komende periode zeker gebeuren   en dan hopen wij natuurlijk dat u een lot koopt.

Zonnebloem afdeling Loenen probeert haar werk, met de middelen die ze hebben, zo goed mogelijk te doen! En dat lukt, en zeer zeker met deze enthousiaste groep vrijwilligers. Die mogen wel eens extra genoemd worden!                                                                                                                                                 Het bezoekwerk staat hoog in ons vaandel, maar ook organiseren we graag leuke activiteiten:                            een nieuwjaarsbijeenkomst, een kerst- en een paas-attentie, het rolstoelwandelen,  bloemschikken, een uitje, het stampottenbuffet, een mannenuitje, en nog veel meer.  Maar ook u weet, wat je ook doet, onkosten worden er altijd gemaakt. En met uw bijdrage zouden we veel kunnen realiseren!

Een leuze van de Zonnebloem luidt: “Samen kun je zoveel meer”

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud