Graag Gedaan Loenen, al jaren een begrip

Graag Gedaan Loenen, al jaren een begrip

Veel inwoners van Loenen worden jaarlijks geholpen door de vrijwilligers van Graag Gedaan. Het afgelopen jaar is er bijvoorbeeld maar liefst 24 keer naar Eerbeek gereden om samen met iemand boodschappen te doen. Weer anderen reden hulpvragers naar de Bruisbeek, zodat deze deel konden nemen aan de bingo of bij de soos konden aanschuiven om mee te eten. Vrijwillige hulpdienst Graag Gedaan is bij de meeste Loenenaren dan ook een bekend begrip.

Hulp vragen valt niet altijd mee, vaak is het lastig om aan te geven dat je iets niet meer zelfstandig kunt. Maar de ervaring leert dat wanneer je eenmaal over de drempel van het vragen heen bent het achteraf best meevalt. Je zult merken dat de angst om te vragen niet opweegt tegen het plezier van de ontvangen hulp.

Graag Gedaan biedt een divers pakket aan diensten voor de inwoners van Loenen en voor het aanbieden van deze diensten zijn vrijwilligers nodig. Gewoon medemensen die een paar uurtjes over hebben om een dorpsgenoot te helpen. De vrijwillige hulpdienst Graag Gedaan is onderdeel van de Apeldoornse Stichting de Kap. Mocht u interesse hebben in het doen van vrijwilligerswerk, of mocht u zelf een hulpvraag hebben, neem dan contact op met de coördinator van Graag Gedaan, Anneke Zoomer: 06 319 615 62.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.