Mededeling: vervallen van het inloopspreekuur

Mededeling: vervallen van het inloopspreekuur

Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat er weinig tot geen mensen op het inloopspreekuur komen. Ik merk dat mensen het fijner vinden om te bellen, zodat ik persoonlijk bij hen thuis kom. Daarom heb ik besloten om het inloopspreekuur te laten vervallen. U kunt mij echter altijd bellen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Als maatschappelijk werker/ouderenadviseur bied ik informatie, advies en ondersteuning.

Aan welke zaken kunt u denken:

  • U financiële situatie (schulden, toeslagen, werkeloosheid, etc.).
  • De dag invulling in de breedste zin van het woord.
  • Wegwijs maken met betrekking tot huisvesting
  • Relaties en scheidingen.
  • Het veraangenamen van uw leefomstandigheden (huishoudelijke hulp, vervoer, ontmoeting etc.).
  • U heeft ideeën c.q. vragen over gezamenlijke activiteiten.
  • Vragen rondom de opvoeding van uw kinderen.
  • Mantelzorg ondersteuning.
  • U heeft een dierbare verloren.

Ook jongeren mogen mij bellen, mailen of appen als ze ergens niet uit komen of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk hierbij aan het maken van een financieel overzicht, een ingewikkelde brief, studiekeuze of de regelzaken als je 18 wordt.

Hartelijke groet,

Ilona Boom

Tel:   06-30146504                                                        
mail: i.boom@stimenz.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud