Column Wat de toekomst brengen moge…

nieuws uut loenen

Een nieuw jaar ligt voor ons. We willen zo graag weer vooruit. Met een schone lei beginnen. Toch blijven er onzekerheden, zorgen en vraagstukken. Ik probeer optimistisch te zijn en te blijven. De focus te leggen op de leuke en fijn dingen die er ook zijn. Mijn kleindochter was hier, we hebben de kerstboom opgezet. Geen kerststal dit jaar, maar wel andere sfeervolle versiering. Kerst vieren we thuis. Boerenkool met worst op tweede Kerstdag. Eerste Kerstdag laten we ons verwennen bij een van onze kinderen.

Tegenover mijn huis op de parkeerplaats van de Spar staat de wensboom van de Aventurijn, boeiend om te zien wat kinderen en grote mensen wensen. Vrede, veiligheid, gezondheid voeren daarbij de boventoon.

Wat fijn dat dit jaar de verlichte kerstbomen van Lomivé langer blijven staan. Daar geniet ik echt van! Deze mooiste kerstversiering maakt van Eerbeekseweg en Hoofdweg echte dorpsstraten. Het ziet er zo warm en gezellig uit! De kerst en nieuwjaarswensen stromen binnen. Sommige zelfgemaakt of met prachtige persoonlijke teksten.

Zo genieten we van heel veel kleine dingen.

Lieve Loenenaren, heb goede dagen en ik wens u allen een fijn 2022 toe

Marian Zoet

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat