Wandelen met een lantaarn door Loenen

Wandelen met een lantaarn door Loenen

Verbinding

Elke avond wandelen we (met een lantaarntje), zolang er kerstbomen langs de Eerbeekseweg staan, langs de Eerbeekseweg. We verzamelen om 19.00 uur bij de Spar en lopen 2 aan 2 naar de rotonde en weer terug. Ondertussen komen we mensen tegen, sommigen haken aan en met anderen heb je gewoon een leuk gesprekje.

Na 7 januari willen we dat elke week blijven doen.

Er ontstaan leuke gesprekken en er komen andere leuke initiatieven uit.

  • Mieke Diekmann

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.