Loenens Buurtkastje, samen delen

Loenens Buurtkastje, samen delen

In november bestaat het Loenens Buurtkastje alweer één jaar. Het Buurtkastje heeft als doel om samen te delen en om voedselverspilling tegengaan. Kinderen van See You Again vullen door een bijdrage van de Diaconie wekelijks het Buurtkastje aan met door hun zelf uitgezochte producten. We zijn dankbaar voor hun hulp en dat er daarnaast ook nog andere mensen zijn die het Buurtkastje bijvullen! Met alle prijsstijgingen waar iedereen mee te maken krijgt, merkten we dat het gebruik toenam. Hierdoor zagen we ons genoodzaakt om een maximum van 3 producten per week per huishouden in te stellen. Zo blijft er ook wat over voor iemand anders. Door samen te delen maken we Loenen een beetje mooier!

Mocht u ondanks de hulp van het Buurtkastje niet rondkomen in de eerste levensbehoeften, dan

kunt u contact opnemen met de Diaconie. U kunt dan mailen naar:  Diaconie@pknloenenveluwe.nl

Zij kunnen samen met u kijken waar u hulp bij kunt gebruiken.

Wanneer de verhouding van je inkomsten en uitgaven zo is dat je niet meer in je levensonderhoud kunt voorzien, dan is er wellicht ook recht op een voedselpakket van de voedselbank. De voedselbank heeft recent de drempel voor het krijgen van een voedselpakket verlaagd.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent het Buurtkastje kunt u mailen naar:

Loenensbuurtkastje@pknloenenveluwe.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud