Bestelling kerststukken en graftakken

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen.

De bestellingen moeten uiterlijk 8 december binnen zijn !  

Ze gaan deze maken op 15 en 16 december.

De graftakken (kosten : € 17,–) worden vóór of op 17 december bij u thuis bezorgd.

De door u bestelde kerststukken (die alle €  15,– kosten) zullen op 17 december in de protestantse kerk op tafels staan, zodat u zelf een stuk kunt uitzoeken.

Dit kan tussen 10.00 u. en 11.00 u. ‘s morgens.

Mocht u groen uit uw tuin beschikbaar willen stellen, dan kunt u dat bij onderstaand telefoonnummer of emailadres doorgeven.

Als het u leuk lijkt om ook te helpen op 15 en/of 16 december om graftakken of kerststukjes te maken dan kunt u zich opgeven via de telefoon of email.

Namens de groep kerstverkoop vrijwilligers.

Christien Jurriens

Tel. 055 – 50 17 82.

Email : christienjurriens@gmail.com

Delen:

Gerelateerde berichten

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Resultaten enquête verkeersveiligheid

In de nieuwsbrief van november stond een enquête over de verkeersveiligheid van de Beekbergerweg/Eerbeekseweg. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.