Nieuws van de digitale Redactie.

nieuws uut loenen

Nieuws van de digitale Redactie.

Na 100 digitale edities van Nieuws uut Loenen heb ik besloten mijn tijd anders te willen inzetten. Ik heb met veel plezier de digitale Nieuws uut Loenen opgezet en de afgelopen jaren zien groeien tot bijna 1000 inschrijvingen. Het is voor mij tijd om dit los te laten en te focussen op ander vrijwilligerswerk, de inzet van reddingshonden bij urgente vermissingen.
Ik stop met een aantal taken bij de digitale redactie en dit betekent dat er twee vacatures vrij komen. De eerste vacature is voor de digitale redactie van Nieuws uut Loenen en de tweede vacature is voor de Facebookgroep “Thuis in Loenen”.

Met vriendelijke groet,

Esther Aleman

Vacature Digitale redactie Nieuws uut Loenen

Eén keer per maand komt Nieuws uut Loenen uit op een vaste datum. In een paar dagen zet je samen met redactielid Timon Luesink berichten van Nieuws uut Loenen om in een digitale versie van  Mailchimp. De berichten worden aangeleverd vanuit de redactie. Samen kun je overleggen wie welke taken op zich neemt.  Nieuws uut Loenen wordt ingepland en dan verstuurd.

Functie eisen:
– Iemand die iedere maand een paar uur tijd heeft om Nieuws uut Loenen in Mailchimp te zetten
– Ervaring met Mailchimp is een Pre.

Vacature beheer Facebookgroep Thuis in Loenen

Het beheren van de Facebookgroep Thuis in Loenen. Dit is een plek waar inwoners zelf iets mogen delen. Zoals: verloren, gevonden, een mooie foto, nieuws een activiteit, vraag en aanbod etc.

Functie Facebookgroep beheer:

  1. Beheren lidmaatschap verzoeken
  2. Regels van de groep hanteren

Wil je het team van Nieuws uut Loenen komen versterken? Meld je dan bij nieuws@loenenopdeveluwe.info

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud