Kerst is van iedereen

Geloof en kerken loenen

Kerst is van iedereen

Al 2 jaar hebben we geprobeerd om een kerstwandeling van kerk tot kerk te organiseren, zo’n lichtjestocht zoals je die wel meer hebt. De corona  maakte het twee keer onmogelijk en ons zonk een beetje de moed in de schoenen om het nog een keer te proberen. Of zijn er wellicht enthousiastelingen die het op hun manier dit jaar willen proberen. Vanuit de kerken helpen we natuurlijk mee om zo’n tocht langs de kersttaferelen in Loenen waar te maken. Een datum hebben we 18 december, de draaiboeken liggen deels klaar, maar wie gaan het ons helpen organiseren? Bij een kerk aangesloten hoef je niet te zijn, al mag dat wel, kerst is toch van iedereen. Doe eens een mail naar predikant@pknloenveluwe.nl zodat we in de eerste helft van oktober nog met de organisatie kunnen beginnen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.