Bedrijf in Beeld Still Sparkling

Bedrijf in Beeld Still Sparkling

Still Sparkling         

Adres: Hoofdweg 115 
Telefoon: 055 505 13 33
Website: www.stillsparkling.nl
Email: info@stillsparkling.nl         

Eigenaar: Ad Wijne

Activiteiten: Importeren en verkopen van wijnen uit de oude wereld, denk hierbij aan Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italië en Duistland. Afzetmarkt is vooral een vaste klantenkring.

Bestaat sinds: 2010

Uitbreiding en/of veranderingen: Afzetmarkt vergroten

Toekomstplannen: Rustig doorgaan

Bijzonderheden: Het is ooit als een hobby begonnen maar heeft zich ontwikkelt tot dit bedrijf.

Inmiddels is de import vooral gericht op wijnen die gemaakt zijn van bijzondere, soms onbekende, druiven of van druiven die groeien op een plek waar men deze niet verwacht. Bijvoorbeeld een Spaanse druif die het prima doet op Italiaanse bodem.

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.