Energieprijzen naar nieuwe recordhoogte, Loenen Energie Neutraal helpt.

Energieprijzen naar nieuwe recordhoogte, Loenen Energie Neutraal helpt.

Na een korte en kleine daling in november zijn de energieprijzen opnieuw naar historische hoogte gestegen. Dat geldt zowel voor gas als elektriciteit! Berekeningen laten zien dat een gemiddeld huis in NL in 2022 al gauw meer dan € 700 extra kwijt is aan energielasten (zelfs na de compensatie van 400 euro door het rijk). Bij oudere huizen kan dit al gauw tot ver boven de € 1000 oplopen.

Investeren in isolatie, zonnepanelen en warmtepompen loont dus nu nog meer dan anders. Isolatie van muur of dak is bij de huidige gasprijzen in enkele jaren terugverdiend en met de huidige elektriciteitsprijzen zijn zonnepanelen ook al binnen 5 jaar terugverdiend (en doen het daarna nog 20 jaar)! Loenen Energie Neutraal ondersteunt u graag financieel met dit soort investeringen. Doe mee en lees op https://loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal/ meer over de unieke subsidieregelingen van Loenen Energie Neutraal die voor iedere Loenenaar beschikbaar zijn. Al zo’n 350 dorpsgenoten gingen u voor.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud