Van de redactie

nieuws uut loenen

Van de redactie

Deze NuL komt uit op één van de laatste dagen van 2021. Wat hebben we weer een bijzonder jaar achter de rug. Vanuit een Lockdown naar geen regels en dan toch weer pats boem in een nieuwe Lockdown. We worden steeds creatiever. Kijk naar winkeliers en horeca. Het is natuurlijk roeien met de riemen die wij hebben, maar zoals nu iedereen roept; Koop lokaal, of bestel lokaal, zo kunnen wij onze ondernemers helpen.

Op weg naar een nieuw jaar, dan is er altijd een moment om na te denken van wat geweest is en wat er mogelijk komen gaat. Samen bedachten we wat allemaal nu wel kan:

Stukje wandelen –    gewoon doen

Filmpje kijken –       gezellig en mogelijk

Uitgebreid koken –  lekker samen in de keuken

Spelletje spelen –      doen

Muziek luisteren –    kom tot rust of dans mee

Een boek lezen –     heerlijk

Uitslapen –               kan gewoon

Tijd voor elkaar –     juist nu

Lache n-                  blijven doen

Zingen –                  fijn om te doen

Dankbaar zijn –        en blijven!

Ook in 2022 zal Nieuw uut Loenen verschijnen. Daarbij gaan de volgende data gelden als deadline:

18 januari, 15 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni, 19 juli, 23 augustus, 20 september, 18 oktober, 22 november en 20 december

Nieuws uut Loenen verschijnt is een week later op woensdag. Ook op facebook kunt u Nieuws uut Loenen volgen.

Graag herinneren wij u eraan dat Nieuws uut Loenen bestemd is om iedereen in Loenen en daarbuiten te informeren over de activiteiten die plaats vinden in de volgende maand.

Verenigingen, stichtingen en de kerken, dus alle non profit organisaties kunnen stukjes (eventueel met foto) aanleveren van maximaal 250 woorden. Voor grotere stukken is helaas geen plaats. Uitzondering hierop zijn publicaties van de Dorpsraad. Door ruimtegebrek kunnen we geen verslagen plaatsen.

Wist u dat Nieuws uut Loenen gemaakt kan worden door financiële bijdragen van de Dorpsraad, Lomivé en Energie in Loenen? Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

.

Het team van NuL, Esther, Olga, Timon, Anne Marieke en Marian, wenst u een mooi, gezond en plezierig 2022

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud