Doe mee, bespaar energie en geld!

Doe mee, bespaar energie en geld!

Begin het nieuwe jaar goed en kijk hoe je kunt besparen op je energierekening. De gemeente Apeldoorn, Veluwonen en de Energie Coöperatie Loenen helpen je daarbij.

Huurders kregen in december een cadeaubon van 50 euro in de bus voor de aanschaf van energiebesparende maatregelen. Heb je bon niet ontvangen of is deze kwijt? Vraag dan een nieuwe bon aan op 088 525 41 10. Wil je advies of hulp bij het bestellen of installeren van de producten? We helpen je gratis.

Alle huurders en woningeigenaren krijgen in de loop van januari een DoeBoek met praktische tips om zelf aan het aan het werk te gaan thuisbezorgd.

In januari en februari staan er ook verschillende online informatiebijeenkomsten op de agenda. Meer informatie hierover is te vinden op www.loenenenergie.nl .

Mensen die zelf aan de slag gaan, kunnen in de leenwinkel een warmtecamera lenen waarmee je kunt zien of en waar de warmte weglekt. Ook zijn er energiemonitors beschikbaar om inzicht te krijgen in je energieverbruik om bijvoorbeeld sluipverbruik op te sporen. Verder hebben we luchtkwaliteitsmeters om het binnenklimaat te controleren. Je kunt ook een afspraak maken met een gratis energie-adviseur om uw specifieke situatie te bespreken. Dat kan telefonisch, online en als de coronaregels het weer toestaan ook bij je thuis.

Interesse in onze acties? Mail uw vraag naar info@ecloenen.nl of bel op werkdagen tussen 16.30 en 17.30 naar 06 18 98 18 19.

Voor de agenda:

10 januari online informatiebijeenkomst ECL: waterzijdig inregelen van je CV

17 januari online informatiebijeenkomst ECL: hybride warmtepompen

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.