Doe mee, bespaar energie en geld!

Begin het nieuwe jaar goed en kijk hoe je kunt besparen op je energierekening. De gemeente Apeldoorn, Veluwonen en de Energie Coöperatie Loenen helpen je daarbij.

Huurders kregen in december een cadeaubon van 50 euro in de bus voor de aanschaf van energiebesparende maatregelen. Heb je bon niet ontvangen of is deze kwijt? Vraag dan een nieuwe bon aan op 088 525 41 10. Wil je advies of hulp bij het bestellen of installeren van de producten? We helpen je gratis.

Alle huurders en woningeigenaren krijgen in de loop van januari een DoeBoek met praktische tips om zelf aan het aan het werk te gaan thuisbezorgd.

In januari en februari staan er ook verschillende online informatiebijeenkomsten op de agenda. Meer informatie hierover is te vinden op www.loenenenergie.nl .

Mensen die zelf aan de slag gaan, kunnen in de leenwinkel een warmtecamera lenen waarmee je kunt zien of en waar de warmte weglekt. Ook zijn er energiemonitors beschikbaar om inzicht te krijgen in je energieverbruik om bijvoorbeeld sluipverbruik op te sporen. Verder hebben we luchtkwaliteitsmeters om het binnenklimaat te controleren. Je kunt ook een afspraak maken met een gratis energie-adviseur om uw specifieke situatie te bespreken. Dat kan telefonisch, online en als de coronaregels het weer toestaan ook bij je thuis.

Interesse in onze acties? Mail uw vraag naar info@ecloenen.nl of bel op werkdagen tussen 16.30 en 17.30 naar 06 18 98 18 19.

Voor de agenda:

10 januari online informatiebijeenkomst ECL: waterzijdig inregelen van je CV

17 januari online informatiebijeenkomst ECL: hybride warmtepompen

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Doe mee, bespaar energie en geld!

Begin het nieuwe jaar goed en kijk hoe je kunt besparen op je energierekening. De gemeente Apeldoorn, Veluwonen en de Energie Coöperatie Loenen helpen je daarbij. Huurders kregen in december

nieuws uut loenen

Van de redactie

Deze NuL komt uit op één van de laatste dagen van 2021. Wat hebben we weer een bijzonder jaar achter de rug. Vanuit een Lockdown naar geen regels en dan

werken en ondernemen

Nieuwe corona-noodsteun voor ondernemers

Ondernemers in de gemeente Apeldoorn kunnen mogelijk profijt hebben van de speciale subsidieregeling voor corona-noodsteun die de gemeente in het leven heeft geroepen. Er zijn vier verschillende soorten tegemoetkomingen, elk