ECL breidt aantal energiecoaches uit naar zes

ECL breidt aantal energiecoaches uit naar zes

Wil je onafhankelijk advies over energie besparen? Wij helpen je graag! De Energie Coöperatie Loenen (ECL) beschikt sinds kort over zes energiecoaches die je kunnen begeleiden bij keuzes om energie te besparen of om zelf energie op te wekken en subsidie hiervoor aan te vragen.

Door de huidige hoge energieprijzen is energiebesparing zeer actueel en populair. Het aantal aanvragen voor een energiecoach is de afgelopen periode sterk gestegen waardoor er een wachtlijst is ontstaan.

Gelukkig hebben zich vrijwilligers aangemeld voor de opleiding tot energiecoach. Nadat zij deze opleiding met succes hebben afgerond, gaan ze volop aan de slag om de wachtlijst in Loenen weg te werken.

Degenen die zich hebben aangemeld worden op volgorde van aanmelding benaderd voor een bezoek en wij gaan ons best doen iedereen de komende maanden te bezoeken.

 Mensen die zich alsnog willen aanmelden, kunnen contact opnemen met ECL via het e-mail adres info@ecloenen.nl

De leenwinkel

Wil je zelf aan de slag, om bijvoorbeeld de luchtkwaliteit in de woning te meten om te kijken of je voldoende ventileert, dan kun je terecht in de leenwinkel voor een luchtkwaliteitsmeter. Het is ook mogelijk om hier een warmtecamera te lenen. Op een warmtebeeldfoto kun je zien op welke punten je woning veel warmte verliest.

In de leenwinkel kun je ook een energiemonitor, de EARN-E, lenen. Deze plug je eenvoudig in op je slimme meter. Hiermee krijg je op minutenbasis meer inzicht in grote energieverbruikers maar ook in ‘sluipverbruik’.  Je kunt kan ook via DE-centrale Loenen sturen op je verbruik en zien hoe de prijzen per uur veranderen.

uitleen@loenenenergie.nl

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.