De Poort 100 jaar!

De Poort 100 jaar!

Beste ouders, dorpsbewoners en geïnteresseerden,

Volgend jaar is een bijzonder jaar voor basisschool De Poort in Loenen! We vieren namelijk het 100-jarig bestaan van onze mooie school en wij willen dit moment graag op een speciale manier markeren. Om ervoor te zorgen dat deze mijlpaal een groot succes wordt, wil de school graag een werkgroep oprichten die zich bezighoudt met de organisatie om de viering van het 100-jarig bestaan van de school vorm en inhoud te geven. 

De ouderraad en het team van KBS De Poort nodigen u uit om deel te nemen aan deze werkgroep. Het is de wens om niet alleen leden van de ouderraad en het team te betrekken, maar ook ouders/verzorgers van de school of andere geïnteresseerden uit ons dorp. Samen kunnen we een onvergetelijke dag creëren die de rijke geschiedenis van onze school en de betrokkenheid van de school met het dorp weerspiegelt.


Wij kijken er naar uit om met u samen te werken aan een fantastische herdenking van ons 100-jarig bestaan.

Als u enthousiast bent en graag deel wilt uitmaken van deze werkgroep, stuur dan een e-mail naar de ouderraad via ouderraadkbsdepoort@gmail.com of neem contact op met Judith Arendsen, voorzitter van de ouderraad, via telefoonnummer 06-51514997. Zij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken.

We plannen onze eerste bijeenkomst in september, waar we de ideeën en suggesties van alle betrokkenen willen verzamelen. Samen zullen we de festiviteiten en activiteiten plannen die passen bij dit unieke jubileum. Laten we samenwerken om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud