Kunst in Loenen zoekt nieuwe deelnemers

Kunst in Loenen zoekt nieuwe deelnemers

Het collectief “Kunst in Loenen” bestaat uit inwoners van Loenen die zich bezighouden met het maken van kunst in vele verschijningsvormen. Wij organiseren activiteiten en evenementen om onze creativiteit onder de aandacht te brengen.
Zo worden ieder jaar op het eerste weekend van juli de Open Atelierdagen Loenen georganiseerd. Een evenement wat jaarlijks belangstellenden vanuit de wijde omgeving naar Loenen trekt.

We zijn nu op zoek naar nieuwe deelnemers. We streven naar diversiteit, enthousiasme en kwaliteit binnen de groep. Denk jij dat je in onze groep past en vind je het leuk om eens per jaar tijdens de Open Atelierdagen bezoekers te ontvangen in je atelier meld je dan aan bij Mieke Diekmann, Galerie ’t Arthuus, Eerbeekseweg 13a in Loenen. Je mag ook bellen op nummer 06-51447588. Dan komen we graag eens langs om kennis te maken met jou en je werk en om te kijken of je werk een aanvulling is voor onze groep. www.kunst-in-loenen.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud