De Gulle Lach

toneelvereniging de gulle lach, loenen

De Gulle Lach

“Er zit een luchtje aan”.

Toneelvereniging “de Gulle Lach” uit Loenen is legt momenteel de laatste hand aan het repeteren voor de uitvoering van hun jaarlijks blijspel. Na twee jaar van verhindering door corona zijn de leden blij om eindelijk weer te mogen optreden en ons publiek te mogen vermaken. De vereniging heeft dit jaar de keuze laten vallen op een klucht in vier bedrijven van Gerrit Voskes genaamd: “Er zit een luchtje aan”.
Onder de bezielende regie van Sophia Praat, hebben de verschillende personages zich al behoorlijk ingeleefd in het stuk en het lijkt erop, dat verschillende rollen de spelers op het lijf geschreven zijn.

Er is dit jaar opnieuw besloten de uitvoeringen in begin februari te laten plaatsvinden. En, vanwege de stijgende belangstelling, ook weer op de zondagmiddag. Bij alle voorstellingen in de pauze een grandioze verloting met een spectaculaire hoofdprijs.
De uitvoeringsdata zijn gepland op zaterdag 4 februari (aanvang 20.00 uur), op zondag
5 februari (14.00 uur)
en op maandag 6 februari (19.30 uur). Bij alle uitvoeringen is de zaal een half uur voor aanvang open. Uitvoeringen natuurlijk weer in dorpscentrum “de Brink” te Loenen. De entree bedraagt € 6,00 per persoon.
Kaarten zijn vanaf 9 januari verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.