Column Tijd

nieuws uut loenen

Column Tijd

Tijd gaat snel gebruik hem wel. Dat werd mij vroeger vaak gezegd.

Als kind vond ik de tijd kruipen, nu vind ik de tijd als water. Het loopt zo door mijn handen.

Ook mijn spiegelbeeld laat zien dat de tijd voortschrijdt. Steeds vaker zie ik mijn moeder voorbij komen in de spiegel.

Tijd is ook leuk als je columns maakt. Ik schreef eens een column toen de sneeuw horizontaal voor het raam langs kwam. De Column kwam uit op de warmste februari dag ooit gemeten. De tijd hiertussen was ongeveer 10 dagen.

Nu is er alweer een jaar voorbij. 2020 en 2021 waren heftig maar 2022 was ook geen pretje. Een oorlog bij onze bijna buren. Hoge kosten voor ons levensonderhoud. Veel boze protesten over verschillende zaken. Hopelijk gaat deze tijd snel voorbij.

Ieder 4 weken een NuL, binnen die tijd moet het gebeuren. Ook dit jaar is het ons weer steeds op tijd gelukt. Het kost wat tijd, maar het is leuke tijd.

Als deze NuL verspreidt is Kerst net geweest, hopelijk heeft u een fijne tijd gehad. We gaan oliebollen halen voor oudjaar avond en zullen proosten op de tijd die komen gaat.

Neem komend jaar de tijd voor elkaar, voor de mensen en dingen waar je van houdt, neem de tijd om eens om je heen te kijken. Voor je het weet is het jaar weer voorbij want de tijd staat nooit stil.

Namens het team van NuL wensen wij iedereen een mooie, gezonde en liefdevolle tijd in 2023.

Olga Oudt

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.