Bedrijf in Beeld Web-vormgever

Bedrijf in Beeld Web-vormgever

Web-vormgever
De Kempe 16, 7371BV Loenen
Telefoon: 06 23557568        

Website: www.web-vormgever.nl

Email: info@web-vormgever.nl

Leiding bedrijf: Esther Aleman

Activiteiten: Web-vormgever richt zich op online en offline communicatie voor ondernemers, verenigingen en stichtingen. Hierbij kunt u denken aan grafische vormgeving zoals een huisstijl, logo, flyer, spandoek, vlag of ander promotiemateriaal. Online richten we ons vooral op websites, nieuwsbrieven en Sociale Media. Ik werk samen met een vast team van specialisten bestaande uit een fotograaf, tekstschrijver, webdevelopers, hosting providers en drukkers.

Bestaat sinds: 2013

Toekomstplannen:  Al 10 jaar werk ik met heel veel plezier aan diverse projecten. Het online werk blijft continue ontwikkelen en de projecten blijven uitdagen. Nieuwe toekomstplannen heb ik niet. Samen met de partners heb ik het ontzettend druk. We willen graag klein blijven en de binding met onze klanten blijven houden. Zo kunnen we met passie en plezier ons werk blijven doen.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.