De Dierenbescherming zoekt collectanten in Loenen

De Dierenbescherming zoekt collectanten in Loenen

De Dierenbescherming zoekt collectanten voor de jaarlijkse collecteweek. De collecte vindt ieder jaar plaats in de week van Dierendag. Dit jaar is dat van zondag 1 t/m zaterdag 7 oktober 2023. In het hele land gaan collectanten langs de deuren met een collectebus.

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming zetten collectanten zich in om geld op te halen, zodat de Dierenbescherming deze dieren kan redden en opvangen. Ook wordt er hard gewerkt aan preventie; het voorkomen van dierenleed bijvoorbeeld door voorlichting en begeleiding van mensen.

Word collectant

Om het werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst. Zo kunnen we nog meer dierenleed voorkomen. Juist daarom is het belangrijk dat er collectanten bij komen! Aanmelden kan op de website van de Dierenbescherming: www.dierenbescherming.nl/collecte of neem contact op met het wijkhoofd van Loenen Jolanda Zeyseink via 06 19197859.   

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Het collecteteam Tel. 088 811 3000 of collecte@dierenbescherming.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud