De Brink Wie komt ons team van vrijwilligers versterken?

De Brink Wie komt ons team van vrijwilligers versterken?

In de vorige uitgave van Nieuws uut Loenen schreven we al dat De Brink inmiddels 40 jaar bestaat. En al die jaren draait het geheel op vrijwilligers. We proberen de huurprijzen voor de verenigingen en de prijzen voor consumpties zo laag mogelijk te houden maar de kosten die het gebouw met zich meebrengt moeten natuurlijk wel betaald worden.

We zijn dan ook heel gelukkig met iedere bijdrage die we ontvangen. In dit verband noemen we de subsidies, die we regelmatig via de gemeente hebben ontvangen, maar zeker ook de bijdragen die Energie Corporatie Loenen, Loenen Zonnedorp en Lomivé ter beschikking hebben gesteld voor de aanschaf van ons nieuwe projectiescherm (zie foto).

Tevens had een inwoner van Loenen ons als één van de begunstigden aangewezen in het testament. Enkel en alleen hierdoor konden we de bar-keuken vernieuwen waarvan u de vorige maand een foto heeft kunnen zien in dit blad.

Kortom: dit alles is een enorm bewijs van onze plaatselijke solidariteit!

We zijn als dorpscentrum erg afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers. We hebben een fijn team van vrijwilligers maar graag zouden we ons team uitbreiden met nieuwe mensen en in het bijzonder is de jongere generatie heel erg welkom in ons team van vrijwilligers.

Mocht je ervoor voelen om je ook voor De Brink in te zetten (b.v. in de schoonmaak, de horeca of de technische dienst) neem dan contact op met onze voorzitter Hans Verheul (06-11459756).

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud