Afscheid Wim Bouhuis en Marian Zoet

Afscheid Wim Bouhuis en Marian Zoet

Op 12 mei hebben we afscheid genomen van Wim Bouhuis en Marian Zoet.

Wim is vanuit de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen in de Dorpsraad gekomen en Marian vanuit haar politieke achtergrond als o.a. wethouder in de Gemeente Apeldoorn.

We hebben met deze twee een groep vrijwilligers in de Dorpsraad gehad die als team ongelooflijk veel voor Loenen gedaan hebben. Het mag wel eens gezegd worden dat er de afgelopen jaren soms meer dan professional met elkaar gewerkt is om onze doelen te bereiken, voor een deel is dat gelukt en deels wordt dat de komende jaren gerealiseerd!

Uiteraard geeft het veel voldoening om een kort geding van de Provincie te winnen (Infrastructuur), maar het ging dan ook om de leefbaarheid in ons mooie dorp wat samen met de actiegroep N786 gedeeltelijk is bereikt. Dit soort mijlpalen gaan we denk ik ook de komende jaren bereiken op het gebied van wonen en zorg, toerisme, groen en de ondernemers en vieren we al veel langer het succes op het gebied van duurzaamheid in ons dorp, uniek in Gelderland.

Dat we deze beide Dorpsraadleden gaan missen is duidelijk, het goede nieuws is dat we met Harry Wilbrink (Infra), Willem Dikker Hupkes (Lomivé, Marloes van Brink (Groen) en Hanneke de Vries (Secretariaat) de Dorpsraad weer compleet hebben.

Gezien het feit dat we steeds meer werk op ons bordje krijgen (we willen als Loenen ook het initiatief houden bij de overheden) zoeken we nog naar mensen die ons kunnen ondersteunen bij een aantal specifieke onderdelen zoals wonen en zorg. Ook de aanwas van jonge bestuurders baart ons zorgen. We hebben ze hard nodig met name bij sport en verenigingsleven, cultuur en cultureel erfgoed en duurzaamheid met nog vele niet genoemde onderdelen in onze samenleving.

Mochten jullie je geroepen voelen: Meld je aan bij de Dorpsraad, woon bijvoorbeeld een keer een vergadering bij (iedere 1e dinsdag van de maand om 19.30 in de Brink, wel graag even een afspraak maken via het secretariaat)

Tot ziens op een vergadering!

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud