Column Zomaar

nieuws uut loenen

Zomaar

Het is zondagochtend 20 juni en ik zit hier achter mijn laptop. Het is deze keer mijn beurt om de column te schrijven en zoals als eens eerder gezegd, dat is niet altijd makkelijk. Zo ook nu, ik ben echt helemaal blanco want waar ga ik deze keer over schrijven.

Na een lange periode van te nat en te koud is het nu mooi weer. Gisteren een heerlijk avond buiten gezeten en genoten van de natuur die de achterstand snel inhaalt. Mijn aardbeien zijn 3 weken te laat maar ze maken het nu goed door massaal te groeien. Ook andere planten, struiken etc. halen de achterstand in. Je hoort ze bijna groeien.

Daarbij komen de aangekondigde versoepelingen. Overal hoor ik van clubs en verenigingen die weer van start gaan, voor het eerst weer letterlijk met elkaar aan tafel overleggen in plaats van achter het beeldscherm. Nieuwe plannen worden gemaakt, want iedereen heeft vele ideeën.

Eerst gaan we de zomer vieren. Lekker naar buiten en samen dingen doen, want dat samen hebben we gemist. Ik heb zelf weer vrienden uitgenodigd om lekker lang te tafelen en vooral bij te kletsen. Vrienden van ons vieren een half jaar na hun officiële huwelijk de bruiloft met een groot feest, een heerlijk vooruitzicht.

Zo ziet u hoe een column ontstaat, eerst weet je het even niet en dan laat je, je gedachten gaan en het wordt wat. Misschien niet met een echte samenhang deze keer maar ach…..

1 ding is zeker, het wordt een mooie zomer

Olga Oudt

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft