Lomivé Rally 11 juli 2021 voor Loenense Ondernemers

Na een lange periode geen bijeenkomsten te hebben kunnen organiseren kunnen we eindelijk dit jaar weer van start. We beginnen op zondag 11 juli a.s. met de traditionele Rally voor de ondernemers van Loenen. Deze Rally wordt dit jaar georganiseerd door Ferry, Fabian en Roy.

De Rally rijdt je met je eigen auto en team. Bij de start worden er boekjes uitgedeeld met vragen en routes. Dit zijn kennisvragen en puzzelvragen over iets wat je onderweg tegenkomt. Onderweg is er ruimte voor een hapje en een drankje. De Rally wordt afgesloten met een diner.

Kunt u overdag niet aan de rally deelnemen, schroom niet om bij het diner aan te sluiten.

Voor deze puzzelrit mag je een eigen team samenstellen van verschillende ondernemers.

Deze Rally stellen we ook open voor Loenense ondernemers die nog geen lid zijn van Lomivé en kennis willen maken met de Loenense ondernemersvereniging.

Iedere ondernemer mag één partner/familielid meenemen.  U kunt zich inschrijven voor 1 juli.
Inschrijven kan via info@loenen.nu of via de website: https://www.loenen.nu/lomive-leden/rally/

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat