Lomivé Rally 11 juli 2021 voor Loenense Ondernemers

Lomivé Rally 11 juli 2021 voor Loenense Ondernemers

Na een lange periode geen bijeenkomsten te hebben kunnen organiseren kunnen we eindelijk dit jaar weer van start. We beginnen op zondag 11 juli a.s. met de traditionele Rally voor de ondernemers van Loenen. Deze Rally wordt dit jaar georganiseerd door Ferry, Fabian en Roy.

De Rally rijdt je met je eigen auto en team. Bij de start worden er boekjes uitgedeeld met vragen en routes. Dit zijn kennisvragen en puzzelvragen over iets wat je onderweg tegenkomt. Onderweg is er ruimte voor een hapje en een drankje. De Rally wordt afgesloten met een diner.

Kunt u overdag niet aan de rally deelnemen, schroom niet om bij het diner aan te sluiten.

Voor deze puzzelrit mag je een eigen team samenstellen van verschillende ondernemers.

Deze Rally stellen we ook open voor Loenense ondernemers die nog geen lid zijn van Lomivé en kennis willen maken met de Loenense ondernemersvereniging.

Iedere ondernemer mag één partner/familielid meenemen.  U kunt zich inschrijven voor 1 juli.
Inschrijven kan via info@loenen.nu of via de website: https://www.loenen.nu/lomive-leden/rally/

Delen:

Gerelateerde berichten

Bloembakken in Loenen

Dit voorjaar hebben Arend Jan Hamming en Adriaan Blom via Lomive een voorstel gedaan voor het plaatsen van 18 cortenstalen bloembakken in de kern van Loenen.  Deze worden beplant met

Opknapbeurt Rotonde Eerbeek.

Al meerdere jaren is de rotonde Loenen/ Eerbeek een doorn in ons oog. Het onkruid tiert welig en wordt af en toe gemaaid, zodat je er ook overheen kunt kijken.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.