Lomivé Rally 11 juli 2021 voor Loenense Ondernemers

Na een lange periode geen bijeenkomsten te hebben kunnen organiseren kunnen we eindelijk dit jaar weer van start. We beginnen op zondag 11 juli a.s. met de traditionele Rally voor de ondernemers van Loenen. Deze Rally wordt dit jaar georganiseerd door Ferry, Fabian en Roy.

De Rally rijdt je met je eigen auto en team. Bij de start worden er boekjes uitgedeeld met vragen en routes. Dit zijn kennisvragen en puzzelvragen over iets wat je onderweg tegenkomt. Onderweg is er ruimte voor een hapje en een drankje. De Rally wordt afgesloten met een diner.

Kunt u overdag niet aan de rally deelnemen, schroom niet om bij het diner aan te sluiten.

Voor deze puzzelrit mag je een eigen team samenstellen van verschillende ondernemers.

Deze Rally stellen we ook open voor Loenense ondernemers die nog geen lid zijn van Lomivé en kennis willen maken met de Loenense ondernemersvereniging.

Iedere ondernemer mag één partner/familielid meenemen.  U kunt zich inschrijven voor 1 juli.
Inschrijven kan via info@loenen.nu of via de website: https://www.loenen.nu/lomive-leden/rally/

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft